Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kreativno Preoblikovanje

Redefinition

Kreativno Preoblikovanje Projekt je bil namenjen ohranjanju gorskega konteksta, ne da bi pri tem spomnil na kmečke spomine na prevladujoče tipologije gorskih stanovanj. Vključevala je večjo prenovo značilne planinske hiše. Vse bi izdelali na kraju samem, pri čemer bi kot osnovne materiale uporabljali kovinske, borovega lesa in mineralne agregate, človeško delo in strokovno znanje. Glavna ideja je bila omogočiti predmetom, da dobijo uporabno in sentimentalno vrednost, potem ko se jim bodo lastniki zdeli uporabni in poznani, pa tudi oblikovanje s preoblikovalno močjo materialov.

Ime Projekta : Redefinition, Ime oblikovalcev : Helen Brasinika, Naročnik ime : BllendDesignOffice.

Redefinition Kreativno Preoblikovanje

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.