Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kreativno Preoblikovanje

Redefinition

Kreativno Preoblikovanje Projekt je bil namenjen ohranjanju gorskega konteksta, ne da bi pri tem spomnil na kmečke spomine na prevladujoče tipologije gorskih stanovanj. Vključevala je večjo prenovo značilne planinske hiše. Vse bi izdelali na kraju samem, pri čemer bi kot osnovne materiale uporabljali kovinske, borovega lesa in mineralne agregate, človeško delo in strokovno znanje. Glavna ideja je bila omogočiti predmetom, da dobijo uporabno in sentimentalno vrednost, potem ko se jim bodo lastniki zdeli uporabni in poznani, pa tudi oblikovanje s preoblikovalno močjo materialov.

Ime Projekta : Redefinition, Ime oblikovalcev : Helen Brasinika, Naročnik ime : BllendDesignOffice.

Redefinition Kreativno Preoblikovanje

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.