Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Broška

Chiromancy

Broška Vsaka oseba je edinstvena in izvirna. To je razvidno tudi po vzorcih na prstih. Tudi narisane črte in znaki naših rok so precej izvirni. Poleg tega ima vsaka oseba vrsto kamnov, ki so jim po kakovosti blizu ali povezani z osebnimi dogodki. Vse te lastnosti dajo razmišljujočemu opazovalcu toliko poučnega in privlačnega, da omogoča ustvarjanje personaliziranega nakita na podlagi teh linij in znakov posameznih stvari. Tovrstni okraski in nakit - tvorijo vašo osebno umetniško kodo

Ime Projekta : Chiromancy, Ime oblikovalcev : Victor A. Syrnev, Naročnik ime : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Chiromancy Broška

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.