Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Broška

Chiromancy

Broška Vsaka oseba je edinstvena in izvirna. To je razvidno tudi po vzorcih na prstih. Tudi narisane črte in znaki naših rok so precej izvirni. Poleg tega ima vsaka oseba vrsto kamnov, ki so jim po kakovosti blizu ali povezani z osebnimi dogodki. Vse te lastnosti dajo razmišljujočemu opazovalcu toliko poučnega in privlačnega, da omogoča ustvarjanje personaliziranega nakita na podlagi teh linij in znakov posameznih stvari. Tovrstni okraski in nakit - tvorijo vašo osebno umetniško kodo

Ime Projekta : Chiromancy, Ime oblikovalcev : Victor A. Syrnev, Naročnik ime : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Chiromancy Broška

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.