Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Torbica

Handbags 3D

Torbica Duh blagovne znamke Mariela Calvé lahko opredeli predlog modernega, ženstvenega in svetovljanskega, preprostega, šik in dizajna, s posebno skrbnostjo za zaključke in detajle. V vsaki svoji zbirki torbic in dodatkov je poudarjena kombinacija organskih in arhitekturnih oblik, okrepljenih s finimi materiali in živimi barvami, ki dajejo ta odtis tako poseben in edinstven. Zanjo je značilno, da promovira nov slog, kjer so glavni protagonisti usnje, platno, neopren in drugi skrbno izbrani kakovostni materiali.

Ime Projekta : Handbags 3D, Ime oblikovalcev : Mariela Calvé, Naročnik ime : Mariela Calvé.

Handbags 3D Torbica

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.