Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Torbica

Handbags 3D

Torbica Duh blagovne znamke Mariela Calvé lahko opredeli predlog modernega, ženstvenega in svetovljanskega, preprostega, šik in dizajna, s posebno skrbnostjo za zaključke in detajle. V vsaki svoji zbirki torbic in dodatkov je poudarjena kombinacija organskih in arhitekturnih oblik, okrepljenih s finimi materiali in živimi barvami, ki dajejo ta odtis tako poseben in edinstven. Zanjo je značilno, da promovira nov slog, kjer so glavni protagonisti usnje, platno, neopren in drugi skrbno izbrani kakovostni materiali.

Ime Projekta : Handbags 3D, Ime oblikovalcev : Mariela Calvé, Naročnik ime : Mariela Calvé.

Handbags 3D Torbica

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.