Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Umivalnik

Angle

Umivalnik Na svetu je veliko umivalnikov z odličnim dizajnom. Ponujamo pa, da si na to stvar ogledamo z novega zornega kota. Želimo dati priložnost, da uživamo v postopku uporabe umivalnika in skrijemo tako potrebne, vendar neestetske podrobnosti, kot je odtočna luknja. "Kot" je lakonska zasnova, v kateri so premišljene vse podrobnosti za udobno uporabo in čiščenje. Med njegovo uporabo ne opazite odtočne luknje, vse je videti, kot da voda preprosto izgine. Ta učinek, povezan z optično iluzijo, je dosežen s posebno lokacijo površin pomivalnega korita.

Ime Projekta : Angle, Ime oblikovalcev : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Naročnik ime : ARCHITIME design group.

Angle Umivalnik

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.