Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Umivalnik

Angle

Umivalnik Na svetu je veliko umivalnikov z odličnim dizajnom. Ponujamo pa, da si na to stvar ogledamo z novega zornega kota. Želimo dati priložnost, da uživamo v postopku uporabe umivalnika in skrijemo tako potrebne, vendar neestetske podrobnosti, kot je odtočna luknja. "Kot" je lakonska zasnova, v kateri so premišljene vse podrobnosti za udobno uporabo in čiščenje. Med njegovo uporabo ne opazite odtočne luknje, vse je videti, kot da voda preprosto izgine. Ta učinek, povezan z optično iluzijo, je dosežen s posebno lokacijo površin pomivalnega korita.

Ime Projekta : Angle, Ime oblikovalcev : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Naročnik ime : ARCHITIME design group.

Angle Umivalnik

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.