Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kartica Sporočil

Pop-up Message Card “Leaves”

Kartica Sporočil Listi so kartice z sporočili s pop-up motivi list. Osvetlite svoja sporočila z izrazitim pridihom sezonske zelene barve. Prihaja v kompletu štirih različnih kartic s štirimi ovojnicami. Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu Life with Design.

Ime Projekta : Pop-up Message Card “Leaves”, Ime oblikovalcev : Katsumi Tamura, Naročnik ime : good morning inc..

Pop-up Message Card “Leaves” Kartica Sporočil

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.