Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kartica Sporočil

Pop-up Message Card “Leaves”

Kartica Sporočil Listi so kartice z sporočili s pop-up motivi list. Osvetlite svoja sporočila z izrazitim pridihom sezonske zelene barve. Prihaja v kompletu štirih različnih kartic s štirimi ovojnicami. Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu Life with Design.

Ime Projekta : Pop-up Message Card “Leaves”, Ime oblikovalcev : Katsumi Tamura, Naročnik ime : good morning inc..

Pop-up Message Card “Leaves” Kartica Sporočil

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.