Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Gugalnica

xifix2base rocking-chair-one

Gugalnica Zasnova stolčka za zibanje temelji na zahtevanem minimumu fizike in materiala - realizira ga ena neskončna cev. Stabilnost se doseže z obliko zanke. Nadaljnje gradnje in povezave niso potrebne. Stol nima nobenih vogalov, samo krivulje - harmonične krivulje. To je tanek in prijeten stol za zibanje - brez okraskov in dodatnih konstrukcij. Namenjen je sprostitvi prostorov, kot so dnevne sobe. Zmanjšana konstrukcija cevi je takoj vidna.

Ime Projekta : xifix2base rocking-chair-one, Ime oblikovalcev : Juergen Josef Goetzmann, Naročnik ime : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Gugalnica

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.