Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Gugalnica

xifix2base rocking-chair-one

Gugalnica Zasnova stolčka za zibanje temelji na zahtevanem minimumu fizike in materiala - realizira ga ena neskončna cev. Stabilnost se doseže z obliko zanke. Nadaljnje gradnje in povezave niso potrebne. Stol nima nobenih vogalov, samo krivulje - harmonične krivulje. To je tanek in prijeten stol za zibanje - brez okraskov in dodatnih konstrukcij. Namenjen je sprostitvi prostorov, kot so dnevne sobe. Zmanjšana konstrukcija cevi je takoj vidna.

Ime Projekta : xifix2base rocking-chair-one, Ime oblikovalcev : Juergen Josef Goetzmann, Naročnik ime : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Gugalnica

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.