Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

Lohas

Restavracija Števec upora proti mestnemu ritmu. Podnožje se nahaja v prometnem križišču. Cilj celotnega prostorskega načrta je ustvariti miren in ustaljen tempo, kot da bi vzbudil čas za upočasnitev in v tem hitrem mestnem življenju užival v vsakem trenutku tukaj in zdaj. Odprti prostor, kot je oblikovan, s srednjim načrtovanjem, deli prostor na podlagi različnih funkcionalnosti. Totemski zasloni dodajajo mehkemu prostorskemu ambientu nekaj prirojene igrivosti.

Ime Projekta : Lohas, Ime oblikovalcev : Yu-Wen Chiu (Vita), Naročnik ime : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Restavracija

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.