Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

Lohas

Restavracija Števec upora proti mestnemu ritmu. Podnožje se nahaja v prometnem križišču. Cilj celotnega prostorskega načrta je ustvariti miren in ustaljen tempo, kot da bi vzbudil čas za upočasnitev in v tem hitrem mestnem življenju užival v vsakem trenutku tukaj in zdaj. Odprti prostor, kot je oblikovan, s srednjim načrtovanjem, deli prostor na podlagi različnih funkcionalnosti. Totemski zasloni dodajajo mehkemu prostorskemu ambientu nekaj prirojene igrivosti.

Ime Projekta : Lohas, Ime oblikovalcev : Yu-Wen Chiu (Vita), Naročnik ime : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Restavracija

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.