Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vizualna Umetnost

Loving Nature

Vizualna Umetnost Ljubiti naravo je projekt umetniških del, ki aludirajo na ljubezen in spoštovanje narave, do vsega živega. Na vsaki sliki Gabriela Delgado daje poseben poudarek barvi, izbira pazljivo elemente, ki se zlijejo s harmonijo, da dosežejo bujen, a preprost zaključek. Raziskava in njena pristna ljubezen do oblikovanja ji daje intuitivno sposobnost ustvarjanja živobarvnih kosov s točkovnimi elementi, ki segajo od fantastičnih do iznajdljivih. Njena kultura in osebna doživetja skladbe oblikujejo v edinstvene vizualne pripovedi, ki bodo zagotovo polepšale vsako vzdušje z naravo in veseljem.

Ime Projekta : Loving Nature, Ime oblikovalcev : Gabriela Delgado, Naročnik ime : GD Studio C.A.

Loving Nature Vizualna Umetnost

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.