Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vizualna Umetnost

Loving Nature

Vizualna Umetnost Ljubiti naravo je projekt umetniških del, ki aludirajo na ljubezen in spoštovanje narave, do vsega živega. Na vsaki sliki Gabriela Delgado daje poseben poudarek barvi, izbira pazljivo elemente, ki se zlijejo s harmonijo, da dosežejo bujen, a preprost zaključek. Raziskava in njena pristna ljubezen do oblikovanja ji daje intuitivno sposobnost ustvarjanja živobarvnih kosov s točkovnimi elementi, ki segajo od fantastičnih do iznajdljivih. Njena kultura in osebna doživetja skladbe oblikujejo v edinstvene vizualne pripovedi, ki bodo zagotovo polepšale vsako vzdušje z naravo in veseljem.

Ime Projekta : Loving Nature, Ime oblikovalcev : Gabriela Delgado, Naročnik ime : GD Studio C.A.

Loving Nature Vizualna Umetnost

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.