Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Snemljiva Naprava Za Izobraževanje

Unite 401

Snemljiva Naprava Za Izobraževanje Združi 401: popoln duo za izobraževanje. Pogovorimo se o timskem delu. Unite 401 je z neverjetno vsestransko zasnovo 2 v 1 idealna študentska naprava za sodelovalna učna okolja. Kombinacija tabličnega računalnika in prenosnega računalnika prinaša najmočnejšo mobilno rešitev za izobraževanje, ki jo omogoča najbolj varna zasnova mgseries po najbolj pametni ceni.

Ime Projekta : Unite 401, Ime oblikovalcev : Jp Inspiring Knowledge, Naročnik ime : JP - inspiring knowledge.

Unite 401 Snemljiva Naprava Za Izobraževanje

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.