Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Snemljiva Naprava Za Izobraževanje

Unite 401

Snemljiva Naprava Za Izobraževanje Združi 401: popoln duo za izobraževanje. Pogovorimo se o timskem delu. Unite 401 je z neverjetno vsestransko zasnovo 2 v 1 idealna študentska naprava za sodelovalna učna okolja. Kombinacija tabličnega računalnika in prenosnega računalnika prinaša najmočnejšo mobilno rešitev za izobraževanje, ki jo omogoča najbolj varna zasnova mgseries po najbolj pametni ceni.

Ime Projekta : Unite 401, Ime oblikovalcev : Jp Inspiring Knowledge, Naročnik ime : JP - inspiring knowledge.

Unite 401 Snemljiva Naprava Za Izobraževanje

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.