Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Organska Miza

Lunartable

Organska Miza Navdih za oblikovalski kos prihaja iz Apollo Lunar Spider. Zato prihaja ime Lunarna miza. Lunarni pajek je simbol človeškega inženiringa, inovacij in tehnologije. Apollo Spider nima organskih oblik. Vendar izvira iz organskih ustvarjalcev, kot je človeški fižol. Ekološko oblikovanje, ki mu sledijo inovacije in tehnologija, funkcionalnost in ergonomija, simbolizirajo tri pomembne temelje arhitekture in oblikovanja. Zato ima Lunarna miza strukturo treh nog.

Ime Projekta : Lunartable, Ime oblikovalcev : Georgi Draganov, Naročnik ime : GD ArchiDesign.

Lunartable Organska Miza

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.