Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Organska Miza

Lunartable

Organska Miza Navdih za oblikovalski kos prihaja iz Apollo Lunar Spider. Zato prihaja ime Lunarna miza. Lunarni pajek je simbol človeškega inženiringa, inovacij in tehnologije. Apollo Spider nima organskih oblik. Vendar izvira iz organskih ustvarjalcev, kot je človeški fižol. Ekološko oblikovanje, ki mu sledijo inovacije in tehnologija, funkcionalnost in ergonomija, simbolizirajo tri pomembne temelje arhitekture in oblikovanja. Zato ima Lunarna miza strukturo treh nog.

Ime Projekta : Lunartable, Ime oblikovalcev : Georgi Draganov, Naročnik ime : GD ArchiDesign.

Lunartable Organska Miza

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.