Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Prostor, Trgovina Na Drobno

Networking

Razstavni Prostor, Trgovina Na Drobno Športni materiali, ki jih vsakodnevno uporabljamo, izdelujemo v različnih delih sveta. Potrošnikom jih ponujamo na policah športnih trgovin prek zelo zapletene tržno-logistične mreže. Skočite eno blagovno znamko z najboljšo mrežo. Izdelava kolekcij s strani oblikovalcev v različnih državah Evrope, ki jih izdelujejo proizvajalci na Kitajskem, ki se ukvarjajo s proizvodnjo vrhunske kakovosti. Preko tržnega podjetja s sedežem v Turčiji dosežejo ves svet in potrošnike. Tudi drugi razstavni prostor kompleksa jump showroom je zgrajen na tej zapleteni mrežni temi.

Ime Projekta : Networking, Ime oblikovalcev : Ayhan Güneri, Naročnik ime : JUMP/GENMAR.

Networking Razstavni Prostor, Trgovina Na Drobno

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.