Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Prostor, Trgovina Na Drobno

Networking

Razstavni Prostor, Trgovina Na Drobno Športni materiali, ki jih vsakodnevno uporabljamo, izdelujemo v različnih delih sveta. Potrošnikom jih ponujamo na policah športnih trgovin prek zelo zapletene tržno-logistične mreže. Skočite eno blagovno znamko z najboljšo mrežo. Izdelava kolekcij s strani oblikovalcev v različnih državah Evrope, ki jih izdelujejo proizvajalci na Kitajskem, ki se ukvarjajo s proizvodnjo vrhunske kakovosti. Preko tržnega podjetja s sedežem v Turčiji dosežejo ves svet in potrošnike. Tudi drugi razstavni prostor kompleksa jump showroom je zgrajen na tej zapleteni mrežni temi.

Ime Projekta : Networking, Ime oblikovalcev : Ayhan Güneri, Naročnik ime : JUMP/GENMAR.

Networking Razstavni Prostor, Trgovina Na Drobno

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.