Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zibelka, Zibalni Stoli

Dimdim

Zibelka, Zibalni Stoli Lisse Van Cauwenberge je ustvaril tovrstno večnamensko rešitev, ki služi kot stol za zibanje in tudi kot zibelka, ko sta dva Dimdimova stola združena. Vsak stol za zibanje je sestavljen iz lesa z jeklenimi nosilci in zaključen v orehovem furnirju. Dva stola lahko pritrdite drug na drugega s pomočjo dveh skritih sponk pod sedežem in tako oblikujete otroško zibelko.

Ime Projekta : Dimdim, Ime oblikovalcev : Lisse Van Cauwenberge, Naročnik ime : Lisse..

Dimdim Zibelka, Zibalni Stoli

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.