Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zibelka, Zibalni Stoli

Dimdim

Zibelka, Zibalni Stoli Lisse Van Cauwenberge je ustvaril tovrstno večnamensko rešitev, ki služi kot stol za zibanje in tudi kot zibelka, ko sta dva Dimdimova stola združena. Vsak stol za zibanje je sestavljen iz lesa z jeklenimi nosilci in zaključen v orehovem furnirju. Dva stola lahko pritrdite drug na drugega s pomočjo dveh skritih sponk pod sedežem in tako oblikujete otroško zibelko.

Ime Projekta : Dimdim, Ime oblikovalcev : Lisse Van Cauwenberge, Naročnik ime : Lisse..

Dimdim Zibelka, Zibalni Stoli

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.