Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Korporativna Identiteta

Glazov

Korporativna Identiteta Glazov je tovarna pohištva v istoimenskem mestu. Tovarna proizvaja poceni pohištvo. Ker je zasnova takšnega pohištva precej splošna, je bilo odločeno, da komunikacijski koncept temelji na izvirnih "lesenih" 3D črkah, besede, sestavljene iz takšnih črk, simbolizirajo pohištvene garniture. Pisma sestavljajo besede "pohištvo", "spalnica" itd. Ali imena zbirk, nameščena so tako, da spominjajo na pohištvene kose. Obrisane črke 3D so podobne shemam pohištva in jih je mogoče uporabiti na pisarniških ali več kot fotografskih ozadjih za prepoznavanje blagovne znamke.

Ime Projekta : Glazov, Ime oblikovalcev : Mikhail Puzakov, Naročnik ime : Glazov furniture factory.

Glazov Korporativna Identiteta

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.