Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Korporativna Identiteta

Glazov

Korporativna Identiteta Glazov je tovarna pohištva v istoimenskem mestu. Tovarna proizvaja poceni pohištvo. Ker je zasnova takšnega pohištva precej splošna, je bilo odločeno, da komunikacijski koncept temelji na izvirnih "lesenih" 3D črkah, besede, sestavljene iz takšnih črk, simbolizirajo pohištvene garniture. Pisma sestavljajo besede "pohištvo", "spalnica" itd. Ali imena zbirk, nameščena so tako, da spominjajo na pohištvene kose. Obrisane črke 3D so podobne shemam pohištva in jih je mogoče uporabiti na pisarniških ali več kot fotografskih ozadjih za prepoznavanje blagovne znamke.

Ime Projekta : Glazov, Ime oblikovalcev : Mikhail Puzakov, Naročnik ime : Glazov furniture factory.

Glazov Korporativna Identiteta

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.