Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Loft Kmečki Stolp

Floating Nests

Loft Kmečki Stolp Loft London Farm Tower v obliki zamišljenega velikanskega drevesa, v umetni krošnji sta postavljena dva velika podstrešna formata kot plavajoča gnezda. Vizija življenja brez primere (joie de vivre), obenem pa uporablja celotno Metropolitan logistiko. "Koncept plavajočega gnezda" temelji na velikem izkoriščanju zračnega prostora nad posameznim zemljiščem v povezavi z minimalnim vplivom na razpoložljivo površino parcele. Glavni izkoristek vseh ravni gnezd je opredeljen kot mešanica navpičnega kmetovanja in naseljenih podstrešnih območij.

Ime Projekta : Floating Nests, Ime oblikovalcev : Peter Stasek, Naročnik ime : London .

Floating Nests Loft Kmečki Stolp

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.