Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Loft Kmečki Stolp

Floating Nests

Loft Kmečki Stolp Loft London Farm Tower v obliki zamišljenega velikanskega drevesa, v umetni krošnji sta postavljena dva velika podstrešna formata kot plavajoča gnezda. Vizija življenja brez primere (joie de vivre), obenem pa uporablja celotno Metropolitan logistiko. "Koncept plavajočega gnezda" temelji na velikem izkoriščanju zračnega prostora nad posameznim zemljiščem v povezavi z minimalnim vplivom na razpoložljivo površino parcele. Glavni izkoristek vseh ravni gnezd je opredeljen kot mešanica navpičnega kmetovanja in naseljenih podstrešnih območij.

Ime Projekta : Floating Nests, Ime oblikovalcev : Peter Stasek, Naročnik ime : London .

Floating Nests Loft Kmečki Stolp

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.