Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kombinirana Torba Za Zaklepanje

The Colored Lock Bag

Kombinirana Torba Za Zaklepanje 'Lock' je barvna kombinacija ključavnice. Ljudje lahko odprejo torbo z barvnimi ujemami, ne samo številkami. Ti modni dodatki se uporabljajo za torbe. Izdelane so lahko različne zunanje zasnove torb in ljudje lahko to torbo prepoznajo po barvnem podpisu s ključavnico. Uporabniki si sami izdelajo barvno geslo in tako prilagodijo posameznikom. Za uspeh tega projekta je bilo uporabljenih veliko metod izdelave, kot so rdečilo z usnjami, obdelava usnja, barvno večplastno itd. Neposredni oblikovalec in izdelovalec je Jiwon, Shin.

Ime Projekta : The Colored Lock Bag, Ime oblikovalcev : jiwon, Shin., Naročnik ime : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Kombinirana Torba Za Zaklepanje

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.