Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kombinirana Torba Za Zaklepanje

The Colored Lock Bag

Kombinirana Torba Za Zaklepanje 'Lock' je barvna kombinacija ključavnice. Ljudje lahko odprejo torbo z barvnimi ujemami, ne samo številkami. Ti modni dodatki se uporabljajo za torbe. Izdelane so lahko različne zunanje zasnove torb in ljudje lahko to torbo prepoznajo po barvnem podpisu s ključavnico. Uporabniki si sami izdelajo barvno geslo in tako prilagodijo posameznikom. Za uspeh tega projekta je bilo uporabljenih veliko metod izdelave, kot so rdečilo z usnjami, obdelava usnja, barvno večplastno itd. Neposredni oblikovalec in izdelovalec je Jiwon, Shin.

Ime Projekta : The Colored Lock Bag, Ime oblikovalcev : jiwon, Shin., Naročnik ime : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Kombinirana Torba Za Zaklepanje

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.