Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jedilna Miza

Octopia

Jedilna Miza Octopia avtorja ArteNemus je tabela, ki temelji na morfologiji hobotnice. Zasnova temelji na osrednjem telesu z elipsoidno obliko. Osem organskih oblik nog in rok izstopa radialno in sega od tega osrednjega telesa. Stekleni vrh poudarja vizualni dostop do strukture stvaritve. Tridimenzionalni videz Octopia je poudarjen s kontrastom med barvo lesa na površini in barvo lesa na robovih. Vrhunski videz Octopia je poudarjen z uporabo lesenih vrst izjemne kakovosti in izjemne izdelave.

Ime Projekta : Octopia, Ime oblikovalcev : Eckhard Beger, Naro─Źnik ime : ArteNemus.

Octopia Jedilna Miza

Ta odli─Źna zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeni┼ítvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili ┼íe mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za dru┼żbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odli─Źnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odli─Źni in navdihujo─Źi modeli. Vsak dan nas obi┼í─Źite, da boste u┼żivali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih najve─Źjih oblikovalcev po vsem svetu.