Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jedilna Miza

Octopia

Jedilna Miza Octopia avtorja ArteNemus je tabela, ki temelji na morfologiji hobotnice. Zasnova temelji na osrednjem telesu z elipsoidno obliko. Osem organskih oblik nog in rok izstopa radialno in sega od tega osrednjega telesa. Stekleni vrh poudarja vizualni dostop do strukture stvaritve. Tridimenzionalni videz Octopia je poudarjen s kontrastom med barvo lesa na površini in barvo lesa na robovih. Vrhunski videz Octopia je poudarjen z uporabo lesenih vrst izjemne kakovosti in izjemne izdelave.

Ime Projekta : Octopia, Ime oblikovalcev : Eckhard Beger, Naro─Źnik ime : ArteNemus.

Octopia Jedilna Miza

Ta odli─Źna zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeni┼ítvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili ┼íe mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom na┼í svet postanejo bolj┼íi. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetni┼íka dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. U┼żivajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.