Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jedilna Miza

Octopia

Jedilna Miza Octopia avtorja ArteNemus je tabela, ki temelji na morfologiji hobotnice. Zasnova temelji na osrednjem telesu z elipsoidno obliko. Osem organskih oblik nog in rok izstopa radialno in sega od tega osrednjega telesa. Stekleni vrh poudarja vizualni dostop do strukture stvaritve. Tridimenzionalni videz Octopia je poudarjen s kontrastom med barvo lesa na povrŇ°ini in barvo lesa na robovih. Vrhunski videz Octopia je poudarjen z uporabo lesenih vrst izjemne kakovosti in izjemne izdelave.

Ime Projekta : Octopia, Ime oblikovalcev : Eckhard Beger, Narońćnik ime : ArteNemus.

Octopia Jedilna Miza

Ta odlińćna zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeniŇ°tvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili Ň°e mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejŇ°e intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejŇ°e oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odlińćnih oblikovalcev.