Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jedilna Miza

Octopia

Jedilna Miza Octopia avtorja ArteNemus je tabela, ki temelji na morfologiji hobotnice. Zasnova temelji na osrednjem telesu z elipsoidno obliko. Osem organskih oblik nog in rok izstopa radialno in sega od tega osrednjega telesa. Stekleni vrh poudarja vizualni dostop do strukture stvaritve. Tridimenzionalni videz Octopia je poudarjen s kontrastom med barvo lesa na površini in barvo lesa na robovih. Vrhunski videz Octopia je poudarjen z uporabo lesenih vrst izjemne kakovosti in izjemne izdelave.

Ime Projekta : Octopia, Ime oblikovalcev : Eckhard Beger, Naro─Źnik ime : ArteNemus.

Octopia Jedilna Miza

Ta odli─Źna zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeni┼ítvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili ┼íe mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalec dneva

Najboljši svetovni oblikovalci, umetniki in arhitekti.

Dober dizajn si zaslu┼żi veliko priznanje. Vsak dan z veseljem predstavljamo neverjetne oblikovalce, ki ustvarjajo izvirne in inovativne modele, neverjetno arhitekturo, stilsko modo in kreativno grafiko. Danes vam predstavljamo enega najve─Źjih svetovnih oblikovalcev. Danes si oglejte ve─Źkrat nagrajeni dizajnerski portfelj in si priskrbite svoj dnevni oblikovalski navdih.