Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jedilna Miza

Octopia

Jedilna Miza Octopia avtorja ArteNemus je tabela, ki temelji na morfologiji hobotnice. Zasnova temelji na osrednjem telesu z elipsoidno obliko. Osem organskih oblik nog in rok izstopa radialno in sega od tega osrednjega telesa. Stekleni vrh poudarja vizualni dostop do strukture stvaritve. Tridimenzionalni videz Octopia je poudarjen s kontrastom med barvo lesa na povrŇ°ini in barvo lesa na robovih. Vrhunski videz Octopia je poudarjen z uporabo lesenih vrst izjemne kakovosti in izjemne izdelave.

Ime Projekta : Octopia, Ime oblikovalcev : Eckhard Beger, Narońćnik ime : ArteNemus.

Octopia Jedilna Miza

Ta odlińćna zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeniŇ°tvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili Ň°e mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Najveńćje svetovne oblikovalske ekipe.

Vńćasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnińćno odlińćnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. RaziŇ°ńćite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafińćno oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.