Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Broška

Nautilus Carboniferous

Broška Broška "Nautilus Carboniferous" raziskuje svete geometrije narave, ki se nanašajo na zlato razmerje. Broška je bila z uporabo visokotehnoloških materialov izdelana iz 0,40 mm kompozitnih listov iz ogljikovih vlaken / Kevlarja in skrbno izdelanih sestavnih delov iz zlata, paladija in tahitijskega bisera. Broška v celoti ročno izdelana z največ pozornosti do detajlov predstavlja lepoto narave, matematiko in odnos med obema.

Ime Projekta : Nautilus Carboniferous, Ime oblikovalcev : Ezra Satok-Wolman, Naročnik ime : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Broška

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.