Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Broška

Nautilus Carboniferous

Broška Broška "Nautilus Carboniferous" raziskuje svete geometrije narave, ki se nanašajo na zlato razmerje. Broška je bila z uporabo visokotehnoloških materialov izdelana iz 0,40 mm kompozitnih listov iz ogljikovih vlaken / Kevlarja in skrbno izdelanih sestavnih delov iz zlata, paladija in tahitijskega bisera. Broška v celoti ročno izdelana z največ pozornosti do detajlov predstavlja lepoto narave, matematiko in odnos med obema.

Ime Projekta : Nautilus Carboniferous, Ime oblikovalcev : Ezra Satok-Wolman, Naročnik ime : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Broška

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.