Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisarniški Prostor

C&C Design Creative Headquarters

Pisarniški Prostor Kreativni sedež podjetja C&C Design se nahaja v postindustrijski delavnici. Njegova zgradba se je v šestdesetih letih prejšnjega stoletja preoblikovala iz tovarne rdeče opeke. Glede na zaščito trenutnega stanja in zgodovinskega spomina stavbe se je ekipa oblikovalcev potrudila, da se pri notranji dekoraciji ne poškoduje originalne zgradbe. Pri notranji zasnovi se uporablja veliko jelke in bambusa. Odpiranje in zapiranje ter menjava prostorov sta pametno zasnovana. Oblikovanje razsvetljave za različne regije odraža različne vizualne atmosfere.

Ime Projekta : C&C Design Creative Headquarters, Ime oblikovalcev : Zheng Peng, Naročnik ime : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Pisarniški Prostor

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.