Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisarniški Prostor

C&C Design Creative Headquarters

Pisarniški Prostor Kreativni sedež podjetja C&C Design se nahaja v postindustrijski delavnici. Njegova zgradba se je v šestdesetih letih prejšnjega stoletja preoblikovala iz tovarne rdeče opeke. Glede na zaščito trenutnega stanja in zgodovinskega spomina stavbe se je ekipa oblikovalcev potrudila, da se pri notranji dekoraciji ne poškoduje originalne zgradbe. Pri notranji zasnovi se uporablja veliko jelke in bambusa. Odpiranje in zapiranje ter menjava prostorov sta pametno zasnovana. Oblikovanje razsvetljave za različne regije odraža različne vizualne atmosfere.

Ime Projekta : C&C Design Creative Headquarters, Ime oblikovalcev : Zheng Peng, Naročnik ime : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Pisarniški Prostor

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.