Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Mizica Za Kavo

Athos

Mizica Za Kavo Navdušena z mozaičnimi ploščami, ki jih je ustvaril brazilski modernistični umetnik Athos Bulcao, je bila ta mizica s skritimi predali zasnovana z namenom, da lepoto njegovih plošč - ter njihove svetle barve in popolne oblike - vnese v notranji prostor. Zgornji navdih je bil kombiniran z otroškim obrtom, sestavljenim iz štirih škatlic z vžigalicami, zlepljenih skupaj, da bi sestavili mizo za punčko. Tabela zaradi mozaika navaja puzzle škatlo. Predalnikov ni zaprtih, ko so zaprti.

Ime Projekta : Athos, Ime oblikovalcev : Patricia Salgado, Naročnik ime : Estudio Aker Arquitetura.

Athos Mizica Za Kavo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.