Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Mizica Za Kavo

Athos

Mizica Za Kavo Navdušena z mozaičnimi ploščami, ki jih je ustvaril brazilski modernistični umetnik Athos Bulcao, je bila ta mizica s skritimi predali zasnovana z namenom, da lepoto njegovih plošč - ter njihove svetle barve in popolne oblike - vnese v notranji prostor. Zgornji navdih je bil kombiniran z otroškim obrtom, sestavljenim iz štirih škatlic z vžigalicami, zlepljenih skupaj, da bi sestavili mizo za punčko. Tabela zaradi mozaika navaja puzzle škatlo. Predalnikov ni zaprtih, ko so zaprti.

Ime Projekta : Athos, Ime oblikovalcev : Patricia Salgado, Naročnik ime : Estudio Aker Arquitetura.

Athos Mizica Za Kavo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.