Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nožni Blok

a-maze

Nožni Blok Zasnova bloka nožev a-labirint je enakomerno spodbuditi naša mentalna in vidna čutila. Način shranjevanja in urejanja nožev je enkratno navdihnjen z igro iz otroštva, ki jo poznamo vsi. Združite estetiko in funkcionalnost skupaj, labirint služi svojemu namenu in še pomembneje vzpostavlja povezavo z nami, ki vzbuja čustva radovednosti in zabave. Čista v svoji obliki labirint omogoča uživanje v svoji preprostosti, ki naredi toliko več z manj. Zaradi tega labirint ustvarja pristno inovacijo izdelkov z nepozabno uporabniško izkušnjo in videzom, ki se lahko ujema.

Ime Projekta : a-maze, Ime oblikovalcev : Prompong Hakk, Naročnik ime : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Nožni Blok

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.