Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nožni Blok

a-maze

Nožni Blok Zasnova bloka nožev a-labirint je enakomerno spodbuditi naša mentalna in vidna čutila. Način shranjevanja in urejanja nožev je enkratno navdihnjen z igro iz otroštva, ki jo poznamo vsi. Združite estetiko in funkcionalnost skupaj, labirint služi svojemu namenu in še pomembneje vzpostavlja povezavo z nami, ki vzbuja čustva radovednosti in zabave. Čista v svoji obliki labirint omogoča uživanje v svoji preprostosti, ki naredi toliko več z manj. Zaradi tega labirint ustvarja pristno inovacijo izdelkov z nepozabno uporabniško izkušnjo in videzom, ki se lahko ujema.

Ime Projekta : a-maze, Ime oblikovalcev : Prompong Hakk, Naročnik ime : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Nožni Blok

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.