Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Trgovina

Family Center

Trgovina Nekaj je razlogov, zakaj sem obdal dolgo (30 metrov) sprednjo steno. Ena je bila, da je bila višina obstoječe stavbe res neprijetna in nisem se je smel dotikati! Drugič, s pritrditvijo sprednje fasade sem pridobil 30 metrov stenskega prostora v notranjosti. Glede na mojo vsakodnevno študijo statistike opazovanja se je večina nakupovalcev odločila, da gre v trgovino samo zaradi radovednosti in da vidi, kaj se dogaja za to fasado Radovedni obrazci.

Ime Projekta : Family Center, Ime oblikovalcev : Ali Alavi, Naročnik ime : Ali Alavi design.

Family Center Trgovina

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.