Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Korporativno Notranje Blagovno Znamko

Wellness and DaySPA

Korporativno Notranje Blagovno Znamko Dnevni spa center, ki je zasnovan tako, da spodbudi kupca ob prihodu, pomaga takojšnji transcendenciji iz vsakodnevne urbane rutine v prostor duhovnega in telesnega dviga. Koncept blagovne znamke velja za parametrično prostornino stropa in sten, ki kot naravne jamske odprtine omogočajo naravno dnevno svetlobo, da poplavi pisarniške in računovodske površine za njimi. Oba sprejemna modula sta pozlačena v bakrenih listih, ki spominjajo na dva faseta poldragih kamnov. Oblikovni pristop je metafora notranje lepote, ki jo je treba razkriti.

Ime Projekta : Wellness and DaySPA, Ime oblikovalcev : Helen Brasinika, Naročnik ime : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Korporativno Notranje Blagovno Znamko

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.