Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Korporativno Notranje Blagovno Znamko

Wellness and DaySPA

Korporativno Notranje Blagovno Znamko Dnevni spa center, ki je zasnovan tako, da spodbudi kupca ob prihodu, pomaga takojšnji transcendenciji iz vsakodnevne urbane rutine v prostor duhovnega in telesnega dviga. Koncept blagovne znamke velja za parametrično prostornino stropa in sten, ki kot naravne jamske odprtine omogočajo naravno dnevno svetlobo, da poplavi pisarniške in računovodske površine za njimi. Oba sprejemna modula sta pozlačena v bakrenih listih, ki spominjajo na dva faseta poldragih kamnov. Oblikovni pristop je metafora notranje lepote, ki jo je treba razkriti.

Ime Projekta : Wellness and DaySPA, Ime oblikovalcev : Helen Brasinika, Naročnik ime : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Korporativno Notranje Blagovno Znamko

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.