Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Spletnih Strani

Trionn Design

Oblikovanje Spletnih Strani Belo platno je idealno ozadje za gradnjo. Sladkorna sladka barvna kombinacija zagotavlja popoln pritegljiv element pozornosti, ki pritegne gledalca. Kombinacija serif in sari serifnih pisav ter tehtanja in barv povzroči nenehno mešanico, ki pritegne gledalca k nadaljnjemu raziskovanju. Spletno mesto za animacijo HTML5 Parallax z odzivno, imamo lastno oblikovanje osebnih vektorjev. svoj edinstven Design Ever s svetlo barvo z lepimi in gladkimi animacijami.

Ime Projekta : Trionn Design, Ime oblikovalcev : Sunny Rathod, Naročnik ime : TRIONN DESIGN.

Trionn Design Oblikovanje Spletnih Strani

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.