Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kopalniško Pohištvo

Sentimenti

Kopalniško Pohištvo Kolekcija pohištva kopalnice Sentimenti navdihnjena z občutki in kontrastom sobivajočih čustev ponuja sodobno in elegantno kopalniško vzdušje. Vodoravni in navpični kontrastni leseni pragovi poosebljajo kontrastne občutke, pa tudi kopalnicam dodajo kanček dinamike. Kolekcija Sentimenti je pripravljena, da je del kopalnic vseh velikosti s kopalniškimi omarami štirih različnih velikosti, na voljo s predali in vrati omaric ter z ogledali s prikrito razsvetljavo in zrcaljenimi vrati omar.

Ime Projekta : Sentimenti, Ime oblikovalcev : Isvea Eurasia, Naročnik ime : ISVEA.

Sentimenti Kopalniško Pohištvo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.