Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kopalniško Pohištvo

Sentimenti

Kopalniško Pohištvo Kolekcija pohištva kopalnice Sentimenti navdihnjena z občutki in kontrastom sobivajočih čustev ponuja sodobno in elegantno kopalniško vzdušje. Vodoravni in navpični kontrastni leseni pragovi poosebljajo kontrastne občutke, pa tudi kopalnicam dodajo kanček dinamike. Kolekcija Sentimenti je pripravljena, da je del kopalnic vseh velikosti s kopalniškimi omarami štirih različnih velikosti, na voljo s predali in vrati omaric ter z ogledali s prikrito razsvetljavo in zrcaljenimi vrati omar.

Ime Projekta : Sentimenti, Ime oblikovalcev : Isvea Eurasia, Naročnik ime : ISVEA.

Sentimenti Kopalniško Pohištvo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.