Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Steklenica Vodke

Snowflake Vodka

Steklenica Vodke Navdihnila me je preprostost in hkrati kompleksnost snežinke. Večino časa preprosto preidemo življenje, ne da bi sploh opazili vso lepoto in zapletenost stvari okoli nas. Narava je polna preprostih stvari, toda ko začneš biti pozoren, se zavedaš, da so te preproste stvari veliko bolj zapletene, kot si mislil. To je bil začetek mojega oblikovanja, da poskušam razlagati in ustvariti novo obliko steklenice v popolni ustreznosti z naravo. Tako kot v naravi, ko približujemo zapletene oblike, ki bi jih oko lahko videlo poljubno, odkrijemo geometrijski vzorec.

Ime Projekta : Snowflake Vodka, Ime oblikovalcev : Adrian Munoz, Naročnik ime : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Steklenica Vodke

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.